Verzenddagen : Maandag en donderdag - 100% tevredenheidgarantie

Over mij

Lieve bezoekers, benieuwd wie al deze schoenen op de kopt tikt?

Dat ben ik, Lotte, 50 lentes jong en bruisend van energie om weer het volgende leuke paar in te kopen of verzendklaar te maken.

Al jaren ben ik alleenstaande, trotse moeder van Bjorn en Max. Tot vorig jaar ben ik me nauwelijks bewust geweest van mijn talent om voor een prikkie noodzakelijkheden toch weer te bekostigen. Zo had ik al die jaren met opgroeiende ’schoenen-killers’ (tja, zo zijn jongens he) niet echt de luxe om een goed paar van €100 te kopen voor mijn jongens. Nou ja om eerlijk te zijn, kocht ik die voor hen uiteindelijk wel, maar gunde ik mezelf niets. En als ik er echt niet meer onderuit kwam, ging ik voor mezelf op zoek naar zo goedkoop mogelijk paar schoenen. Wat een tijdverslindend gedoe was dat! Uiteindelijk vond ik wel weer wat, maar meestal niet met het gevoel dat ik ook leuke schoenen had gekocht.

Wat is mijn leventje toch veranderd! Op een dag werd ik wakker en dacht: "waarom ga ik er zelf niet voor zorgen dat er leuke, tweedehandse schoenen beschikbaar zijn voor iedereen?”. Eerlijk gezegd dacht ik er al lange tijd aan, maar durfde ik niet goed de stap te maken en had ik een duwtje van mijn (lieve!) vriend nodig. Nu heb ik na 2 jaar bezig te zijn, onlangs mijn 3000e paar verkocht en meer dan 1500 beoordelingen met 5 sterren gekregen!  (marktplaats en Vinted) Ik ben echt supertrots dat dat allemaal gelukt is. Ik kan nu zonder hulp van wie dan ook voor mezelf en mijn boys zorgen. 

Ik hoop dat ik anderen de hulp geef, die ik graag zelf had willen hebben. Daarnaast leef ik mijn droom en ben ik enorm blij met het succes. Dankzij jullie, lieve schoenen liefhebbers!

Laat het me weten als je meer wilt weten of ideetjes hebt hoe ik je nog blijer kan maken met leuke tweedehandsjes.


Warme groet, 

Lotte