Verzenddagen : Maandag en donderdag - 100% tevredenheidgarantie

Verzenden en retourneren

VERZENDING

Onze standaard verzenddagen zijn : Maandag en donderdag. Alles wat op donderdag tot zondag besteld wordt zal op maandag verstuurd worden. Na verzending is het pakketje in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis. 

RETOURBELEID LOTTE

Ben je niet tevreden over je product of was het niet wat je verwachtte? Je hebt dan 14 dagen de tijd (bvk via info@lotteshoes4you.nl) om je bestelling (of een gedeelte hiervan) terug te sturen. Ruilen voor een ander product is mogelijk, indien de verzendkosten nogmaals worden voldaan. Wanneer je een complete bestelling retour stuurt wordt het aankoopbedrag van de bestelling (exclusief verzending) teruggestort op je rekening. Het retour naar Lotte sturen van het pakket is wel voor jouw rekening.  De precieze kosten van het verzenden zijn te vinden op de website van DHL.

Na ontvangst van de bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Wanneer wij het pakketje binnen hebben wordt je geld terug gestort. Het versturen van het pakketje is op eigen risico. Wanneer producten niet bij ons aankomen zijn wij hiervoor niet aansprakelijk, maar de vervoerder.