Verzenddagen : Maandag en donderdag - 100% tevredenheidgarantie

Tweedehands schoenen

De leukste en uniekste tweedehands schoenen van de beste kwaliteit vind je bij Lotte Shoes 4 You. Iedere dag ga ik speciaal voor jou op zoek naar mooie parels om toe te voegen aan het assortiment. Alle schoenen worden nauwkeurig onderzocht voordat ik ze toevoeg aan het online assortiment. Zo kun jij met een gerust hart en zonder zorgen online tweedehands schoenen kopen.

Heb je een vraag?

Vul ons contact formulier in

Online tweedehands schoenen kopen

Ons online assortiment bevat tweedehands schoenen van de beste merken voor zowel vrouwen als heren. De keuze varieert per maat, maar ook van dag tot dag. De voorraad voor vrouwen varieert van maat 34 tot en met maat 45. Mannen kunnen online van diverse merken tweedehands schoenen voor heren kopen van maat 37 tot en met maat 50. Op iedere productpagina lees je extra informatie over de geselecteerde schoenen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de hoogte van de hak, de schachtwijdte en soms ook de originele winkelprijs. Zo ben je altijd goed op de hoogte voordat je een aankoop doet.

 

 

 

Vandaag tweedehands schoenen kopen, is de volgende dag al in huis

Je bestelling wordt verzonden op maandag, dinsdag of woensdag. Bestel je op één van deze dagen? Dan geniet je vaak de volgende dag al van je bestelling. Alles wat op donderdag tot en met zondag wordt besteld, wordt de daaropvolgende maandag verstuurd. Zie je jouw nieuwe favoriete schoenen tussen onze voorraad? Wacht dan zeker niet te lang met bestellen, want van ieder paar hebben we er maar één. Als het paar uitverkocht is, komt deze ook niet meer terug.

 

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op

Ben je benieuwd naar de voordelen van het online kopen van tweedehands schoenen? Ervaar het zelf en bestel vandaag nog jouw eerste paar. Wil je graag meer informatie of heb je een vraag over een paar schoenen? Neem dan in beide gevallen contact met mij op door het invullen van het contactformulier of stuur een e-mail naar info@lotteshoes4you.nl.