Verzenddagen : Maandag en donderdag - 100% tevredenheidgarantie

Tweedehands sneakers

Tweedehands sneakers zijn niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Bekijk voor jouw maat het aanbod 2e hands sneakers voor dames en heren van Lotte Shoes 4 You. In de webshop vind je alleen schoenen die zo goed als nieuw zijn. Kwaliteit staat bij mij op de hoogste plaats.

Heb je een vraag?

Vul ons contact formulier in

Tweedehands sneakers van de beste kwaliteit

Het assortiment in de webshop verandert continu, wacht dus niet te lang met het kopen van jouw nieuwe favoriete 2e hands schoenen, bijvoorbeeld gave sneakers in jouw maat. Bij ieder product staat extra informatie, zoals foto’s van de schoenen en de originele winkelwaarde. Alle 2e hands sneakers in het assortiment zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Kies in de webshop voor het aanbod voor dames of voor heren en bekijk de tweedehands schoenen in jouw maat.

 

 

Niet tevreden met de schoenen?

Ben je niet tevreden met je aankoop? Laat het dan aan mij weten. Bij Lotte Shoes 4 You geniet je namelijk van 100 procent tevredenheidsgarantie. Ben je op zoek naar iets anders dan sneakers? In het uitgebreide aanbod vind je onder andere ook tweedehands schoenen van het duurzame merk Loints. Iedere dag ben ik op zoek naar de mooiste parels om toe te voegen aan het aanbod voor tweedehands sneakers en andere schoenen.

 

Plaats vandaag nog jouw bestelling

Heb je een mooi paar 2e hands sneakers in jouw maat gezien? Plaats vandaag nog jouw bestelling en voorkom teleurstellingen. Je bestelling wordt op maandag, dinsdag of woensdag verzonden. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over een paar schoenen uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met mij. Stuur een e-mail naar info@lotteshoes4you.nl. Ik help je graag persoonlijk verder.